Artikelen » Boekenkast » Nederlandse boeken » De bestseller van Breslav Chassidim in het Nederlands vertaald
Auteur: Rabbijn Shalom Arush
Publicatiedatum: 25 september 2017
Gelezen: 684
De bestseller van Breslav Chassidim in het Nederlands vertaald  

Bron: Jad Ezra

De bestseller van Rabbijn Shalom Arush De Universele Gaarde van Emuna – de Gids voor een succesvol leven, is in het Nederlands vertaald en is via onze website verkrijgbaar voor € 18 exlusief verzendkosten.

Dit bijzondere boek van Rabbijn Shalom Arush, legt op heldere wijze uit hoe we kunnen werken aan onze ‘emuna’ – geloof, vertrouwen, zekerheid. Daarbij geeft het praktische handvatten om G’ds hand in het dagelijks leven te leren onderscheiden en te vertrouwen op Zijn goedheid in ons leven.

Hoe bestellen?
U kunt dit boek bij ons bestellen. Het boek kost 18 euro en verzenden via reguliere post kost € 6,-. Wilt u het boek expres ontvangen, dan komt de verzending op € 32,-. Afhankelijk van uw voorkeur maakt u dus €24,- of € 50,- over op NL38INGB 0004676773 ten name van Stichting Vrienden van Jad Ezra onder vermelding van ‘bestelling boek emuna’ en uw adresgegevens. Wij sturen u het boek dan toe.

Laatste onderwerpen op het forum in de categorie Boekenkast:
Er bestaat geen forum voor deze categorie.
[ Meer forumberichten ]

Legenda:
 Deze artikelen zijn erg toegankelijk
 Voor deze artikelen dient u enige achtergrond te hebben
 Artikelen geschreven voor mensen met kennis van het betreffende onderwerp
De inhoud van de verslagen, artikelen en berichten die op het forum worden geplaatst geven de visies en meningen van de auteurs, en niet die van de beheerders, moderators of webmaster. Zij kunnen derhalve niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud ervan.