Prayers, Blessings, Principles of Faith, and Divine Service for Noahides

Geschreven door Rabbi Moshe Weiner en Rabbi J. Immanuel Schochet

Bron: Noachide

Dit handige pocket boekje biedt een duidelijk uitgebreid en vakkundige gids voor gebeden en zegeningen die zijn goedgekeurd en aanbevolen voor Noachieden en geschreven door deskundige rabbijnen.

Dit boekje is een uitbreiding op het hoofdstuk gebed in het boek The Divine Code, waarvan Rabbi Moshe Weiner de auteur is, en helpt een vrome niet-jood met lof, zegeningen en oprechte gebeden en berouw aan G’d in hun dagelijks leven. Het bevat essentiële instructies en richtlijnen voor het juiste gebed en hoe je zegeningen maakt voor en na het eten met een “dank gebed na de maaltijden” voor Noachieden.

De dagelijkse gebeden en de speciale gebeden in dit boekje zijn niet bedoeld om als officiële Noachiede liturgie te dienen, maar zijn samengesteld op basis van de algemene indeling van de traditionele Joodse gebedenboek (Siddoer). De gebeden zijn 10 Psalmen die worden aanbevolen om elke dag te zeggen en is een korte Noachide “Amida” gebed. Het boekje heeft onder andere ook speciale gebeden voor levensonderhoud, een goede reis en voor genezing.

Het boek bevat ook een samenvatting van de belangrijkste principes van het Noachidische geloof. Het begrip van de lezer zal hierdoor verbeteren en zorgt ervoor dat men het eenvoudig aan anderen kan uitleggen wat Noachide zijn betekent.

Het boekje wordt met een hoesje geleverd, zodat het kan worden weggestopt in een zak of tas. Men kan het op deze manier het boekje meenemen waar het gebed niet passend is, zoals toilet of badhuis.

Nu ook als e-book te koop.