Israël: de Jood onder de Naties

Probeer je eens voor te stellen dat een verslaggever van de NOS vertelt: “Een uitzinnige groep mensen smijten, plunderen en branden winkels en kerken in Zuid Holland af. Dit nadat Nederland Zuid Holland aan hen heeft overgedragen. De overheid greep niet in.” Iedereen zou dit kolder vinden. Tenzij het om Joden gaat [bron].

Probeer je dan ook eens voor te stellen dat een verslaggever van de NOS vertelt: “Het is vandaag de derde dag dat Eindhoven onder vuur ligt. Meer dan 200 raketten zijn in de afgelopen 48 uur op Brabant afgevuurd. 300 inwoners zijn gewond geraakt, de materiele schade is enorm. Omdat er niemand gedood is, doet het leger niets om de beschietingen te stoppen.” Iedereen zal dit kolder vinden. Tenzij het om Israel gaat [bron].

Als deze steden de doelen waren van Palestijnse terroristen zou heel Nederland allang amok maken:

Raket Alarm Amsterdam 17:13:51
Raket Alarm Rotterdam 17:09:51
Raket Alarm Rotterdam 17:09:51
Raket Alarm Noord Veluwe 17:06:51
Raket Alarm Amsterdam17:04:51
Raket Alarm Leiden 17:03:51
Alarm Arnhem 16:55:51 Raketten
Raket in Utrecht, 80 jarige vrouw gewond
Raket Alarm Amersfoort 16:46:51
Raket Alarm Dordrecht16:45:51
Raket Alarm Zwolle provinciehuis 16:45:51
Raket Alarm Gouda 16:45:51
Alarm Rotterdam 15:10:51
Raket Alarm Almere 14:40:45
Raket Alarm Rotterdam 14:24:51
Raket Alarm Eindhoven 14:22:51
Raket Alarm Almere 14:22:51
Raket Alarm Zeist 14:26:51
Raket Alarm Zeist 14:22:51
Alarm Gouda 13:37:51
Alarm Woerden 12:47:51
Alarm Nijmegen 12:47:51
Alarm Venlo 12:05:51
Alarm Amsterdam 11:18:51
Alarm Tilburg 10:34:51
Alarm Tilburg 10:34:51
Alarm Arnhem 10:13:51
Alarm Tilburg 10:13:51
Alarm Rotterdam 10:12:51
Alarm Gouda 09:30:51
Alarm Enschede 09:31:51
Alarm Waalwijk 07:02:51

Naar het idee van Bert Visser

Elf jaar terreur in Zuid-Israel
Al elf jaar, sinds de Tweede Intifada, zijn de raket- en mortieraanvallen op de zuidelijke steden van Israel een groot probleem. Zodra de ‘Color Red’ systeem afgaat, hebben de burgers tussen de 7 en de 15 seconden de tijd om de schuilkelders in te vluchten. Elf jaar leven 1.000.000 Israeli’s met hun kinderen op en af in de schuilkelder [Zij hebben tussen 7 en 15 seconde de tijd in veiligheid te komen wanneer de Color- Red Systeem afgaat.] . Boze tongen van de media beweren dat dit hun eigen schuld is, omdat terrorisme veroorzaakt zou worden door de Israelische bezetting. Met de terugtrekking van Israel uit Gaza in 2005, dat in 1967 door Israel van Egypte is veroverd, zijn de aanvallen juist toegenomen, zeker sinds Chamas – splintergroep van de Egyptische Moslimbroederschap [bron]– in 2007 de macht in Gaza overnam [bron] .

Opzichters van de VN vluchtte vervolgens Gaza uit en Chamas was vrij om smokkeltunnels te bouwen om op die wijze wapens Gaza binnen te smokkelen. Chamas en hun kornuiten zijn [hierdoor] tot op de dag van vandaag krachtig genoeg steden zoals Ashkelon, Be’er Sheva, Ashdod, Ofakim dagelijks aan te vallen. Gevolg: 946 raketten vielen in 2006 op de door de VN erkende Israelische bodem. In 2008 nam dit met meer dan 100% toe. Dit toen 2048 raketten het Israelische bodem raakten.

Juist door de media beschimpte ‘Cast Lead’, dat in december 2008-januari 2009 plaatsvond [bron], was na zeven jaar dagelijks terreur een antwoord van Israel. Echter zijn de aanvallen na Cast Lead nooit gestopt [bron]. Het algehele terroristische arsenaal vanuit Gaza, Libanon en Syrie vlak na Cast Lead dat op Israel is gericht bedroeg in maart 2009 op 50.000 [bron]. Ondanks Chamas van veel vrijheden van Israel geniet om Grad raketten week in week uit, jaar in jaar uit op Netivot, Ofakim, Askkelon en Be’er Sheva af te vuren, kan het zo zijn dat Israel zo nu en dan zichzelf verdedigd door de terroristische cellen uit te schakelen middels een offensief, zoals hun actie op 9 maart jl. dat geescaleerd is, waarop de daarop volgende 48 uur meer dan 200 raketten op Zuid-Israel gevallen die zelfs tot in de buitenwijken van Tel Aviv reikten. Het staakt-het-vuren dat vervolgens vorige week maandag werd afgekondigd, werd binnen enkele uren door Chamas overtreden [bron].

Gewillige slachtoffers van de media
Land ‘ruilen’ voor vrede werkt dus niet, bewijst de praktijk. Dit gebeurde ook tijdens en na Cast Lead. De reinste onzin kwam uit het toetsenbord van politici en de media rollen waar termen vanuit de ‘Holocaust’ niet geschuwd worden. Zo mailde Martijn van Dam [PvdA] mij in 2009 dat de Israelische Minister van Buitenlandse Zaken Avidor Lieberman openlijk heeft gepleit voor ‘deportatie’ van en massamoord op Palestijnen. Toen ik naar zijn bronnen vroeg, kwam hij met zoveel verdraaiingen en eigen interpretaties, dat het gewoon te gênant was en hij wilde graag als partijleider van de PvdA het land besturen?
Van Dam is helaas niet uniek in zijn rijke fantasie. Door medialeugens voelen mensen, bijvoorbeeld de Wereldraad van Kerken, vrij te menen dat “Die Juden unser Ungluck” zijn [bron]. De Palestijnen op hun beurt kunnen zonder correctie hun fantasie de rijkelijk de vrije loop laten gaan door Israel beschuldigen dat zij experimenten op hen uitvoert zoals de nazi’s [bron]. Immers, in de jaren ’80 hebben diverse Europese politici de Israeli’s met nazi’s vergeleken [bron] . Ook hebben zij verstrekkende antisemitische retoriek gebruikt. Zo werd Zionisme toen al met Apartheid vergeleken [bron]. If it looks like a duck, walks like a duck, and quacks like a duck, it’s probably a duck. Zo eenvoudig is het.

Een recent voorbeeld is de foto van een dood Palestijns meisje [bron]. Een VN-medewerkster loog kort geleden middels social media dat dit meisje tijdens het laatste defensief door het Israelisch offensief gedood zou zijn. Wat bleek: de foto dateert uit 2006. Het kleine meisje is onfortuinlijk van de schommel gevallen en hiermee een smak gemaakt. Een ander voorbeeld is de foto waarop een Palestijns jongetje zogenaamd een groot plas bloed van familieleden weg dweilt, die slachtoffer zouden zijn van vermeend Israelische geweld van eveneens het laatste Israelische offensief. Het gaat om een slachterij waarvan de vloeren schoongemaakt moesten worden [bron]. De media lust er wel pap van. Niet wetende dat de luie lezer door de wereldmedia negatief over Israel en Joden worden beinvloed. Vaak uit domme onverschilligheid zoals in de Tweede Wereldoorlog en persoonlijke antisemitische gevoelens jegens Joden.

Alle Joden ter wereld het doelwit
Joden wereldwijd zijn niet alleen vogelvrij voor extremisten, maar ook doelwit van deze media-terreur [bron]. Omdat Israel de Jood onder de volkeren is waardoor het op alle mogelijke manieren belasterd en beschuldigd wordt van leugen, keert het trouwe ‘voetvolk’ van de westerse maatschappij zich samen met de extremisten van de Islamistische wereld en masse tegen Israel. Ook in Nederland worden wij en onze eigendommen met stenen en verf bekogeld, onze instellingen beschoten met pistolen en uitgescholden dat Hitler niet zijn werk volledig heeft gedaan. Wanneer de politie probeert te achterhalen wat mensen toe drijft ons aan te vallen, rolt altijd de vermeende terreurdaden van Israel over de lippen van deze mensen. Veel Joden wereldwijd hebben persoonlijke last en ondergaan leed door vele politici en de media.

Dat ik niet overdrijf was wel duidelijk toen kort geleden een terroristische aanslag op een Joodse school in Toulouse [Fr.] werd gepleegd. Slachtoffers waren Rabbi Yonatan Sandler 30 jaar Z”L en zijn twee zonen Aryeh Z”L, 6 jaar oud en Gavriel Z”L, 3 jaar oud. Maar ook het achtjarige dochtertje van de directeur van de school Miriam Monsonego Z”L werd door de dader direct in haar hoofdje geschoten, omdat ze niet meer van hem weg kon komen. Reden om Joodse kindjes en de rabbijn dood te schieten is dat hij met zijn daden “de Palestijnse kinderen” wilde wreken.
Onze Joodse scholen worden nu extra beveiligd, maar kinderen van onze vrienden zijn doodsbang om naar school te gaan.

Als je dan vervolgens denkt dat wij gesteund worden in deze tragedie, wordt de Joodse gemeenschap een mes in de rug gestoken door de Chef van de Europese Buitenlandse Zaken Catherine Ashton. Zij vergeleek op een niet al te flatteuze wijze de terreurdaad op de Joodse school met de gebeurtenissen in Gaza [bron], dat zij na een dag stellig ontkend [bron].

Het is een Joodse wijsheid waarin gesteld wordt dat laster over wie dan ook moord en oorlog in deze wereld brengt. Dit is waar. Antisemitisme is daarom het probleem van de antisemieten en niet die van ons. Het weerspiegelt immers hun verachtelijke vertekening van de werkelijkheid. Daarom moeten Joden en Israeli’s waar ook ter wereld, voorzichtig zijn. Dat is de hoge en eeuwenoude prijs die wij betalen voor wie wij zijn. Dat was maandag wel duidelijk.

Betreft de methode van de geschiedvervalsing over Israel door de media? Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat dit echt werkt. Spindokteren kunnen de media samen met de Arabieren als de beste, want ze hebben allen gezamenlijk gemeen: dat ze Israel als de wortel van alle kwaad zwartmaken.

Onderaan DIT artikel meer links over media-manipulatie.